Leverans & betalning

Snabbfakta!
• Alla frakter sker med DHL till Sverige (fn)
• Frakten är 75 SEK

Detaljerade uppgifter:

Fraktvillkor
Vi levererar enbart inom Norden.


Vikt och mått:

Vi levererar enbart till DHL Servicepoints. Därför har vi en max-storlek per kolli. Övergår er beställning över vikt/mått tillkommer en extra frakt-avgift på 75kr.


Max längd: 120cm

Max höjd: 50cm

Max bredd: 50cm

Vikt: 20kgFraktkostnader
Frakt kostar 75 SEK för alla köp
Övriga Norden: frakt mot prisuppgift

Betalningsmetoder


Förskottsbetalning Faktura

Alla order på GourmetHouse betalas i förskott. Vi mailar gärna fakturan till dig eller skickar den via post. Så fort vi fått in er betalning skickar vi varorna till dig.


Prisvillkor

Priserna är i svenska kronor och inkluderar gällande moms, för närvarande 12 % alternativt 25 % (köksredskap). Vi reserverar oss för eventuella prisändringar på grund av ändrad moms eller onormalt stora förändringar i inköpspriser. Vi reserverar oss för eventuella prisfel. Har du köpt en produkt till ett felaktigt pris meddelas du om detta och du får tillbaka dina pengar. Inga kostnader utöver de som står på ordersedeln tillkommer. Detta framgår när du är i sista betalningssteget.

Beställningsvillkor
Alla beställningar som görs på Gourmet House® är bindande. Har du gjort en beställning du ångrar måste du kontakta oss så fort som möjligt. Vi kan annullera en beställning så länge som produkten inte skickats iväg.

Leveransvillkor
Du får normalt ditt paket på posten inom 2-8 arbetsdagar efter att beställning gjorts, såvida inte annat angetts. Leveranstiderna ovan är angivna med undantag för oförutsedda förseningar hos fraktbolaget. Leveransproblem som vi känner till får du information om till den e-post som du angett.

Transportskada
Om du upptäcker att varorna är transportskadade när du mottar dem skall du omedelbart anmäla detta till aktuellt fraktbolag eller utlämningsstället. Kontakta oss vid eventuella frågor.


 

Personuppgifter
Personuppgifter lagras i vårt kundregister vid beställning av vara. Ingen obehörig har tillgång till detta register och uppgifterna lämnas inte ut till andra företag.


 

Beställning
Beställaren måste vara minst 18 år. Beställare under 18 år måste erhålla målsmans tillstånd innan köpet genomföres. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Gourmet House lider ekonomisk skada polisanmäles.

Reklamation
Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara/fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart på e-post info@Gourmet House.se så vi kan rätta till felet.  Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Force majeur
I det fall Gourmet House skulle vara förhindrad att leverera på grund av arbetskonflikt eller andra omständigheter som parterna inte kan råda över så som brand, krig, mobilisering, valutarestriktioner, transporthinder, leverantörers leveransförseningar eller andra omständigheter vilka Gourmet House ej kan råda över, är Gourmet House fri från allt ansvar.

Övrigt
Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser och villkor utan varsel. Det viktigt att du tar del av våra aktuella villkor innan du gör en beställning. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga uppgifter och slutförsäljning.